Вие питате, ние отговаряме

Започваме нова рубрика в нашия сайт. Целта е вие да задавате въпроси, а ние да ви отговаряме. Въпросите които можете да задавате не са ограничени по тема. Ние ще направим всичко възможно за да оговорим на тях. Ето и първите въпроси и техние отговори.

Панорамна пътека Бистрица – Железница стръмна ли е?

Панорамната пътека не е стръмна и освен това е много красива. Пътеката е равна в по-гоямата си част, а там където има изкачване или слизане, е доста полегата. При разходките по нея сме виждали хора на всякакви възрасти – от малки деца до възрастни хора. Около самата пътека е пълно със скрити поляни и живописни кътчета. Пътеката пресича няколко потока, а заради гъстата гора в която е разположена е идеална за разходки през лятото. Все пак не забравяйте да си вземете шапки, вода и нещо за хапване. Освен това имайте едно на ум за дивите животни. Витоша е дом както на тревопасни, така и на хищници, но като цяло поради оживеността на пътеката, животните я отбягват.

Ако искате да видите как изглежда пътеката между Бистрица и Железница, посетете нашите галерии:

Първи сняг 2011
Витоша – панорамна пътека

Витоша, 01.01.2012
Пролет 2012

Как се прави Windows на флашка през Linux

Създаването на Windows инсталационно USB устройство е описано в нашата статия “Създаване на инсталационен USB Flash drive за Windows и Linux. Част 1 – Windows”.


Comments are closed.